-8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ -HASANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANI ALPASLAN KOCA DÜNYA KADINLAR GÜNÜ NEDENİYLE BİR MESAJ YAYIMLADI Hasanbeyli Belediye Başkanı Alpaslan KOCA, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan KOCA, Türk Kadınının tarihler boyunca, büyük fedakarlıklar yapan, vatanımız için kanını, canını, emeğini ve evladını memleketin kurtuluşuna ve bağımsızlığına adayan kadınlarımızın, her şartta ve her gün baş tacı edilmesi gerektiğini ifade etti. Başkan KOCA mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kadınlarımız sadece 8 Mart’ta değil her gün hatırlanmalı ve baş tacı edilmelidir. Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ mealindeki Hadis-i Şerif’i ile insanlığa apaçık bildirdiği üzere, evlatların annelerine karşı göstermeleri gereken saygıya işaret edilmektedir. Bu manada, annelerimiz olarak gördüğümüz şehit annelerimiz başta olmak üzere, tüm annelerin saygıyla mübarek ellerinden öpüyor, inancımız gereği sadece bir gün değil, her daim baş tacı edilmesi ve hakettikleri saygıyı görmelerini arzuluyorum. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın Kadınlar Günü’nü kutluyorum, saygı ve şükranlarımı sunuyorum.”

sayfa