-JANDARMA TEŞKİLATI’NIN 178. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ -HASANBEYLİ BELEDİYE BAŞKANI ALPASLAN KOCA JANDARMA TEŞKİLATININ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE BİR MESAJ YAYINLADI Hasanbeyli Belediye Başkanı Alpaslan Koca, “Jandarma teşkilatımız, milletimizin refahı, huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin en önemli bir parçasıdır” dedi. Jandarma Teşkilatı’nın Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün korunmasında önemli görevler üstlendiğini ifade eden Hasanbeyli Belediye Başkanı KOCA, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Türk Silahlı Kuvvetlerimizin önemli bir parçası olan, 178. Kuruluş Yıldönümünü kutladığımız Jandarma Teşkilatımız, Devletimizin bekası, milletimizin refahı için toplumun huzur ve güvenliğini sağlamaktadır. Jandarma Teşkilatı Türkiye’nin bölünmez bütünlüğünün korunması, vatandaşlarımızın huzur içerisinde yaşaması ve ülkemizde düzenin sağlanması gibi önemli görevleri, üstün hizmet anlayışıyla, başarıyla yerine getirmektedir. Yurdumuzun her köşesinde halkımızla iç içe ve büyük bir özveriyle görev yapmakta olan Jandarma Teşkilatı, “Önce insan” diyerek ve “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışına sahip olarak, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerini gözeten, halkın memnuniyetini sağlayan bir görev bilinci ve hizmet anlayışı ile halkımızla bütünleşmiştir. Jandarma Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünde, aziz Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla, gazilerimizi minnetle anıyor, Jandarma Teşkilatı personeline çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.

19059379_722533191288853_7239994047202817829_n